Topchic Hairstyling is een kapsalon voor iedereen. Van blond Europees haar, steil Aziatisch haar tot kroezend black hair en alles wat daartussen zit; wij knippen, stylen en verzorgen alle haarsoorten tot in de puntjes.

Slyvie de kapster

U kunt bij ons terecht voor onder andere: Brazilian keratin treatment, wasmassage, knippen, snijden, kleuren, spoelen, ontkleuren, blonderen, uitgroeibehandeling, highlight, lowlight, coupe soleil met muts of aluminium, föhnen, tangen, relaxen, permanenten, curly, weave, cornroll en invlechten. Kijk ook eens naar onze voorbeelden van onze mogelijkheden op het gebied van haarmode

Topchic Hairstyling is ook úw kapper in Almere!

Topchich Hairstyling is niet alleen een kapsalon voor iedere haarsoort, maar ook voor alle mogelijke behandelingen. Knippen, föhnen, kleuren, krullen of juist ontkroezen, wij doen het allemaal. En zeer professioneel.

James de kapper

Om iedere haarsoort zijn eigen specifieke behandeling te kunnen geven beschikt Topchic Hairstyling over een breed scala aan producten. Voor Europees haar gebruiken wij de maximaal verzorgende producten van KIS (Keratin Infusion System). Bij Afro-haar hangt het een beetje af van wat de klant wil, maar ook voor deze haarsoort hebben wij verschillende uitstekende producten in huis.

Nieuw in ons assortiment zijn de producten van Olaplex, voor glanzender gekleurd haar zonder beschadigingen

Topchick hairstyling.

reserveer vandaag nog online!

×

Powered by NEXTGEN

× Hoe kan ik je helpen?